Home       Voorbeelden       Nieuwsbrief       Contact                            
Welkom bij Transdreams .........                                                                
 

In eerste instantie zou ik met een vriendin naar de hartjesdagen. Een week van te voren bleek echter, dat ze niet in staat was te gaan. Daarom heb ik maar eens een berichtje naar Transdreams gestuurd. Een aantal van mijn make-up spulletjes waren ook op, die ik daar vorig jaar had gekocht. Ook leek mij een beetje extra make-up training een goed idee. Het contact met Marion was heel positief. Daarom ging ik op zondag 21-8-11, 's morgens vroeg vanuit Friesland op weg naar Amsterdam en tegen half elf was ik bij Transdreams aangekomen.

Magda

Ik werd heel leuk ontvangen door Marion en na een kopje koffie gingen we gelijk aan de slag. Nadat de make-up klaar was ging ik zelf een jurkje uitzoeken. Ik had weer eens 10 meegenomen, terwijl je toch echt maar 1 per keer aan kunt. Toen ik eindelijk de juiste jurk had gekozen hebben we nog snel een aantal foto's gemaakt en daarna ging ik met Marion richting Zeedijk. Daar aangekomen was het al ontzettend druk. Naast veel fantastisch uitgedoste mensen, waren er ook veel groepen.

Gezellig ook met 1 van de groepen op de foto... en daarnaast wat rond paraderen zo nu en dan een drankje kopen in een kroegje. Na al het paraderen op een terrasje nog lekker wat gegeten en rond half 10 weer terug bij Marion thuis. Na een kopje koffie, het verwijderen van de make-up en opruimen van mijn spulletjes, ben ik superblij huiswaarts gekeerd en lag ik keurig om half 1 in mijn bedje.....om 7 uur ging de wekker namelijk weer op maangdagmorgen :-(

Het was echt een fantastische dag die ik voor geen goud had willen missen. Marion, dank je wel voor deze mooie dag.

Groetjes Magda.

Hartjesdagen Amsterdam... Zondag 21 augustus 2011

© Transdreams 2011