Home       Voorbeelden       Nieuwsbrief       Contact       De Nederlandse versie  The English version  Deutsche Version 
Welkom bij Transdreams .........                                                                
 
Aanbevolen links

Voorbeelden/reportages

Er is geen betere manier om uit te leggen wat Transdreams doet, dan het te laten zien, door middel van aansprekende foto's. 'Beelden zeggen meer dan woorden' luidt immers het spreekwoord.

De meeste voorbeelden op deze pagina zijn 'modellenreportages'. Zo'n reportage is een fotoverslag van een transformatiesessies. Daarnaast plaats ik regelmatig speciale onderwerpen. Deze keer is dat een man-vrouw transformatie.

Alle modellen hebben hun toestemming verleend voor het plaatsen van hun foto's. Make-up, fotografie en artwork door Transdreams.

Ik wens u veel plezier en inspiratie bij het lezen van deze pagina!

Marion

Zin om zelf eens zo'n man-vrouw metamorfose te beleven... Inclusief een volledige make-over transformatie en een fotoreportage met achtergronddecors? Op de service-pagina. vindt u meer informatie en een prijslijst.

Sandra
september 2012

Linda als man en vrouw

Linda´s transformatie van man naar vrouw.
juni 2012

Voorbeeld van een man-vrouw metamorfose

Marion's metamorfose van man naar vrouw

Julia

Renee

Magda

Mandy

Cathy

Caroline

Chanel

Gea

Fotoverslag van een charmante en sportieve dame.

Cathys reprise

Cathy houdt van afwisseling. Ze laat u 2 nieuwe looks zien.

Chanel

Chanel krijgt vleugels...

Cathy

Dit is een fotoreportage van Cathy. Ze houdt erg van latex en lak en de bijbehorende kleding, maar is net zo makkelijk een casual, koket geklede dame.

Het plezier en enthousiasme dat ze tijdens de sessie uitstraalde, zijn ook zichtbaar op de mooie foto's. Het is daarom met veel genoegen dat ik deze foto's aan u presenteer.

Man-vrouw metamorfose.

Het was op een sombere en bijna verloren zondagmiddag, toen ik besloot mijn dag op te fleuren met een zonnige metamorfose. Ik heb bij die gelegenheid stap voor stap elke fase van deze verandering gefotografeerd en de foto's achter elkaar geplakt. Het duurt even, maar het is erg leuk om te doen. Ik doe het vast nog eens een keer. Dan weer een andere stijl. Misschien eens in de lente of zomer...


© Transdreams 2011