Home       Voorbeelden       Nieuwsbrief       Contact       De Nederlandse versie  The English version  Deutsche Version 
Welkom bij Transdreams .........                                                                

Voor alle services is een afspraak noodzakelijk. Openingstijden: maandag-zaterdag 10.00-22.00. Bel 06-31275081(mobiel) voor informatie en het maken van een afspraak. Of vul het contact-formulier in.

Er als vrouw mooi en overtuigend uitzien is voor crossdressers, travestieten, transgenders bijna altijd een belangrijk onderdeel van hun vrouwelijke beleving of identiteit. Wat mooi en overtuigend is hangt onder andere af van uw persoonlijke smaak, leefstijl en verwachtingspatroon. Uw aspiraties en wensen zijn het uitgangspunt bij alle services waarvan u bij Transdreams gebruik kunt maken.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de services zelf: een lijst van services waarvan u gebruik kunt maken; de bijbehorende prijzen; een overzicht van de voorwaarden. Verder een lijst met trans-vriendelijke uitgaansgelegenheden. Wilt u een transformatiesessie combineren met een overnachting in Amsterdam? Op deze pagina vindt u een lijst met trans-vriendelijke hotels in Amsterdam.

Services:

 1. metamorfoseservices: De basis van deze service is een volledig verzorgde make-over. Long-lasting en resistent. Door de manier van aanbrengen en het gebruik van de juiste producten blijft deze make-up de hele dag goed. De make-over kan naar wens worden gecombineerd met bijvoorbeeld:

  • een stijlcreatie. Het combineren van make-up, haar, kleding, schoenen, accesoires (sierraden) tot een aansprekende en passende stijl.

  • een fotografiesessie. Van portretfotos tot full-body shots. Bij fotografiesessies besteden we veel aandacht aan balans en natuurlijke houding in de poses. Voor een volledig en gevarieeerd eindresultaat zijn er achtergronddecors, speciale ornamenten/objecten en een gevarieerde verlichting beschikbaar. Het maken van video/film is ook mogelijk.

   Op zoek naar inspiratie? Met behulp van voorbeeldfoto's krijgt u een beter en rijker beeld over de mogelijkheden die er zijn om vrouwelijke poses uit te beelden.

  Een single (volledige) make-over duurt 60-75 minuten en kost 75 euro. Afhankelijk van uw wensen en fantasieen kunt u aansluitend net zoveel tijd reserveren als nodig is om uw wensen te verwezenlijken. Elke 'denkbare' stijl of idee kan hierbij worden uitgewerkt. Van sexy, fetish, frivool tot conservatief, classy en naturel.

 2. trainingen/lessen: Transdreams verzorgt make-up trainingen die aansluiten bij uw individuele leerbehoeften. De trainingen zijn geschikt voor iedereen die niet helemaal (of helemaal niet) tevreden is met zijn/haar eigen resultaten.

  Ook als u nog geen ervaring met make-up heeft zijn de trainingen een uitstekend startpunt. In de trainingen leert u namelijk hoe uw gezicht er met make-up effectief vrouwelijker uit kan zien. Met behulp van een kleurentest worden de juiste kleuren gekozen.

  De make-up producten die tijdens de lessen worden gebruikt zijn effectieve oplossingen voor transgenders en travestieten. Alle producten die u nodig heeft, kunt u bij Transdreams kopen. U krijgt bij al deze producten eerlijk en deskundig advies en een duidelijke uitleg bij het gebruik.

  De trainingen worden aangeboden in sessies/blokken van minimaal 1 en maximaal 2 uur.

 3. Uitgaansservice:Wilt u naast een transformatie ook graag en femme uitgaan, maar durft u niet zo goed alleen of weet u niet waar u heen kan. Ik assisteer u hierbij graag op een discrete, veilige en plezierige manier. De kosten voor deze service zijn 40 Euro per uur, exclusief de aanvullende kosten voor b.v. Taxi, drankjes entree en dergelijke.


Foto's van de Transdreams-studio in Amsterdam.

Pruiken service en verkoop

Voorbeelden van beschikbare pruiken.

Heeft u zelf geen pruik?

Tijdens de sessie heeft u een grote keuze aan pruiken tot uw beschikking. In de studio zijn vele tientallen verschillende modellen aanwezig in evenzovele modellen en kleuren. Hierboven enkele voorbeelden daarvan (zie foto´s). Heeft u dus zelf nog geen pruik, dan vindt u er bij mij altijd wel een die bij u past.

het passen van pruiken. Een goede make- over maakt de keuze van een passende pruik een stuk eenvoudiger. (Naast het gebruik tijdens sessies biedt Transdreams betaalbare pruiken in diverse modellen en kleuren.)

En verder ...

De vernieuwde Transdreams-site is sinds februari 2011 online. De site en deze service-pagina worden regelmatig vernieuwd en uitgebreid. Houdt deze pagina dus in de gaten of schrijf u in op de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief houdt ik u op de hoogte van alle pagina-updates (nieuws over services, nieuwe modellen, etc.) Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen over de services of over deze pagina, laat dan een emailtje achter.....

 • Alle services worden 1-op-1 aangeboden. Met inachtneming van uw privacy en discretie.

 • De tarievenlijst staat verder op deze pagina.

 • Alle services werken op afspraak. Om een afspraak te bevestigen vraag ik een aanbetaling van minimaal 50 Euro. De dagelijkse praktijk leert dat afspraken vaak niet worden (werden) nagekomen zonder aanbetaling. Overigens is dit heel begrijpelijk. Veel mensen willen echt graag een afspraak maken, maar zien er tegelijk heel erg tegenop. Voor een niet tijdig afgezegde afspraak kan ik echter meestal geen nieuwe afspraak inplannen. Daarom is een aanbetaling noodzakelijk. Toch wil ik u hierbij graag tegemoet komen. Zie ook de voorwaarden bij de services.

Openingstijden

Transdreams is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 22.00. (Maak altijd eerst een afspraak voordat u langskomt)

Trans-vriendelijk uitgaan

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om als vrouw te gaan stappen? In Amsterdam in het algemeen en in de buurt van onze studio in het bijzonder zijn er vele mogelijkheden om uit te gaan. Een selectie uit de vele mogelijkheden:

 • erotisch/fetish: In de Sameplace is elke derde woensdag van de maand Wensdag, speciaal voor T*-girls. Maar er zijn ook andere dagen waarop T*-girls welkom zijn.

 • eetcafé & kroeg Op nog geen kilometer van onze studio is een gezellig café/kroeg (Café-restaurant Boulevard).

 • restaurant met travestieshows het Sluisje in Amsterdam.

 • cafe Lellebel: Lellebel is een cafe speciaal voor transgenders, travestieten. Kortom voor onze doelgroep. Op vrijdag en zaterdag is het vaak druk en gezellig en kunt u hier andere meiden ontmoeten. Ook op door-de-weekse dagen heeft men echter vaak een creatief en interessant programma.

 • Italiaans restaurant in de Reguliersdwarsstraat: Saturnino. T*-vriendelijk.

 • muziek/jazz/wereldmuziek/improvisatie: Het nieuwe Bimhuis vlakbij de passengersterminal in Amsterdam. Beschaafd, muziekminnend publiek. Ook voor wie niet direct aan jazz-muziek denkt is dit toch een aanrader. De ambiance en het publiek zijn heel ontspannen en open-minded.

 • muziek/cultuur/cafe/restaurant: Panama is een bekende uitgaansgelegenheid in Amsterdam-Zeeburg, op nog geen twee kilometer van de transdreams-studio. Panama is in korte tijd een bekende trekpleister geworden, vanwege een aansprekende uitagenda met veel bekende artiesten op het gebied van muziek, comedy etc.

Trans-vriendelijke Accomodatie in Amsterdam:

Hotels: Amsterdam kent vele Trans- vriendelijke hotels, die op een positieve en correcte manier met transgenders en travestieten omgaan. Hieronder, in willekeurige volgorde, een viertal hotels, waarmee Transdreams goede ervaringen heeft:

 • Tropen hotel: T*-Vriendelijk, mooie lokatie, met ruime parkeermogelijkheid en een bar, restaurant, etc., waar u als vrouw welkom bent. Linnaeustraat 2C, Amsterdam./ Tel: 0031-20-6925111. (Op 5 minuten van de Transdreams Studio)

 • Hotel van Onna: prijzen vanaf 45-65 Euro/persoon; inclusief ontbijt), vriendelijk en correct personeel.

 • Barbizon Palace hotel: 5-sterren-hotel Trans-vriendelijk. Schuin tegenover het Centraal Station. Telefoon: 0031-20 556 45 64

 • Sheraton hotel schiphol: Hotel met directe toegang tot de aankomst- en vertrekhallen van Schiphol. Telefoon: 020 316 4300 .

Naast deze zijn er nog vele andere mogelijkheden voor trans-vriendelijke accomodatie. Deze stuur ik graag op verzoek.

Prijslijst services

Make-over: Een volledige make-over. resistent en long-lasting. Ziet er de hele dag goed uit. Een make-up duurt 60-75 minuten.

75 € / make-over


Metamorfose: Een transformatiesessie, bestaande uit een make-over, het uitwerken van één of meer stijlen; het passen en stylen van pruiken; een 2-uurs fotografiesessie. Een transformatie is inclusief het gebruik van kleding, schoenen, pruiken en sierraden speciaal hiervoor in de studio aanwezig zijn. (Panties en BH's kunnen apart gekocht worden.

200 € /4 uur (maandag - donderdag 10.00 - 18.00)

255 € /4 uur ('s avonds na 18.00 en op vrijdag & zaterdag)


Make-up lessen: Individuele lessen die volledig zijn afgestemd op uw leerbehoefte. Bij de lessen gebruik ik make-up producten van Laurendor. U heeft de optie om deze producten voorafgaand of tijdens de lessen aan te schaffen.

60 € /uur


Fotografie: Van portretfoto's tot full-body poses De fotografie is onderdeel van de metamorfoseservices en wordt alleen in combinatie hiermee aangeboden. Per uur fotograferen worden doorgaans 16 tot maximaal 24 foto's gemaakt. Bij de fotografie wordt gebruik gemaakt van achtergronddecors in diverse kleuren.

65 € /uur


Algemeen uurtarief: Dit is het algemene studio uurtarief voor alle overige services.

50 € /uur


NIEUW! uitgaans-service:

40 € /uur


(Alle genoemde prijzen zijn incl. 19% BTW)

Voorwaarden

Hieronder staan de voorwaarden voor de services beschreven. (Laatste wijziging 9 november 2011)

 • Services op afspraak: Voor alle service is een afspraak nodig. Maak eenvoudig en direct een afspraak via telefoon-nummer: 06 - 31 27 50 81 (mobiel), 020 - 463 92 30 (vast) of vul het contactformulier in.
 • Gereserveerde afspraak: Voor het definitief vooraf vastleggen van afspraken is een aanbetaling van 50 Euro noodzakelijk. Deze aanbetaling wordt na afloop van uw bezoek verrekend met het eindbedrag. Voor een gereserveerde afspraak geldt verder het volgende:
  • Gebruik voor een aanbetaling rekeningnummer: 11 88 75 639 (Rabobank) t.n.v. Transdreams te Amsterdam. Voor betalingen vanuit het buitenland gebruikt u IBAN: NL89 RABO 0118 875639 (zonder spaties) en, indien daar om wordt gevraagd, BIC/SWIFT code: RABONL2U.
  • Wijzigen/annuleren afspraken:Gereserveerde afspraken kunt u tot 72 uur voor aanvang van de sessie annuleren. Hierna is restitutie van de aanbetaling niet meer mogelijk.
 • Last-minute afspraak:. Is voor u een gereserveerde afspraak geen optie dan kunt u ook een last-minute afspraak boeken. De afspraaktermijn van een last minute-afspraak is 2 dagen of korter. Het is op deze manier vaak mogelijk om op dezelfde dag nog langs te komen (mits ik uiteraard ruimte in mijn agenda heb). Een aanbetaling is niet noodzakelijk voor een last-minute afspraak. De volgende voorwaarden zijn verder van toepassing:
  • U kunt een last-minute afspraak alleen telefonisch maken.
  • Uw telefoonnummer is bij mij bekend.
  • De afspraak is niet opzegbaar.
  • Datum en tijdstip van de afspraak staan vast. Bij het aanvangstijdstip neem ik een uitloopmarge van 15 minuten in acht. Na dit kwartier vervalt de afspraak.

Verder geldt:

 • Transdreams verleent geen erotische of sexuele diensten.
 • Services worden alleen verleend aan personen van 18 jaar en ouder!
 • Zet bij voorkeur uw Mobiele telefoons e.d. uit tijdens de sessie.

Is voor u om privacyredenen een aanbetaling per bank niet mogelijk? In dat geval zijn er de volgende mogelijkheden:

 • Een aanbetaling via Western Union. Dit kan online of bij 1 van de tientallen Western-Union agentschappen. De transactiekosten zijn ongeveer 5 €
 • Een aanbetaling via aangetekende post. Zorg er altijd voor dat de inhoud van de envelop niet zichtbaar is. De kosten van aangetekende briefpost zijn ongeveer 8 €.

Wilt u een afspraak maken en heeft u daarnaast twijfels of last van drempelvrees? In dat geval bied ik u de gelegenheid voor een kennismakingsgesprek, waarin we onder meer uw wensen en ideeen ongedwongen kunnen bespreken. Dit gesprek is 1 op 1, vrijblijvend en u hoeft hiervoor geen aanbetaling te doen. Wel moeten in dat geval uw telefoonnummer en email-adres bij mij bekend zijn (dus geen anonieme bellers).

 
© Transdreams 2011