Home       Voorbeelden       Nieuwsbrief       Contact       De Nederlandse versie  The English version  Deutsche Version 
Welkom bij Transdreams .........                                                                
 

Make-up productenLaurendor ™ is een gerenommeerd merk op het gebied van make-up en persoonlijke verzorgingsproducten. Al sinds 1936 ontwikkelt en produceert Laurendor haar eigen verzorgings- en cosmeticaproducten. De competentie bestrijkt het hele gebied van make-up- en verzorgingsproducten, theater-, grime- en visagie-make-up. Laurendor biedt ook een compleet assortiment professionele penselen en brushes.

Laurendor is gevestigd in Barcelona en hoofdzakelijk op de Spaanstalige markt actief. Om die reden is het merk in noord-europa niet zo heel bekend. Transdreams wil daar graag verandering in aanbrengen.

Laurendor ontwikkelt en distribueert producten onder de volgende handelsnamen:

STAGE LINE Make-up en verzorging voor professionele doeleinden.

Stage line make-up producten bevatten actieve ingredienten, die verzorgende en beschermende eigenschappen in de producten integreren. (zonnefilters, hydraterende, voedende en verzorgende bestandsdelen).

De verzorgingsproducten van Stage line zijn erop gericht de problemen te voorkomen op te lossen, die voor en na het dragen van make-up kunnen optreden.

LAUKROM biedt gespecialiseerde visagie-oplossingen voor transformaties, zoals camouflageproducten en een compleet assortiment professionele penselen en brushes.

Transdreams en Laurendor

Transdreams werkt sinds 2006 met de producten van Laurendor. Uit het totale assortiment hebben we een selectie van producten gemaakt die uitermate effectief zijn voor man-vrouw transformaties. De artikelen die Laurendor biedt zijn bij Transdreams verkrijgbaar.

4 redenen om voor Laurendor te kiezen:

  • Uitermate geschikt zijn voor man-vrouw transformatie:
  • Niet alle make-up producten zijn geschikt voor Transformaties. Aan make-up producten voor Transformaties worden ander (hogere) eisen gesteld. De poeders en foundations moeten bijvoorbeeld voller zijn, beter dekken en er toch natuurlijk uitzien.

    De basisproducten van Laurendor (Camouflageproducten, foundations en poeders) die we voor u hebben gecombineerd vullen elkaar goed aan. Alle effecten kunt u ermee uitvoeren (camouflage, shaping van contouren(visagie), matteren, egaliseren). De basisproducten hebben ovendien als kenmerk dat ze resistent zijn. Uw make-up blijft dus veel langer goed zitten.

  • Make-up producten met verzorgende elementen
  • Het gebruik van make-up producten heeft altijd gevolgen voor uw huid. Zodra u dekkende make-up en poeders opbrengt, ademt de huid minder en wordt vaak ook vocht aan de huid onttrokken. (dehydratatie)

    De Producten van Laurendor bevatten verzorgende en beschermende elementen (filters, hydraterende en voedende bestandsdelen) Die de negatieve effecten van matig tot intensief make-up gebruik (uitdroging, irritatie) tegengaan. Bij de productomschrijvingen staat steeds duidelijk vermeld welke elementen het producten bevat

  • Professionele brushes
  • Laurendor brengt onder de naam Laukrom een serie bijzonder goede brushes en penselen op de markt. Deze kwaliteitsbrushes voldoen aan de hoogste eisen en zijn verder ook voor professioneel gebruik.

  • Verzorgingsproducten voor alle huidtypen
  • Naast de make-up producten voert Laurendor ook een complete serie verzorgingsproducten, die hier goed op aansluiten.

Productondersteuning

Bij de aankoop van kwaliteitsproducten hoort een kleurenconsult. Dit is erg belangrijk wanner u voor het eerst coversticks, foundations en make-up poeders wilt gaan gebruiken van een nieuw merk.

Naast deze service biedt Transdreams verdere productondersteuning in de vorm van make-up lessen en workshops.Hierin leert hoe u een volledige naturel make-up zelfstandig kunt uitvoeren